ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2020-21

Γ.Σ.Η. Ο Κάλλιστος
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018-2019!!!
Σεπτέμβριος 11, 2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Νοέμβριος 5, 2020

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2020-21

Ο Καλλιστος logo

Αγαπητοί γονείς,

σας καλωσορίζουμε στην νέα αθλητική περίοδο και σας ευχόμαστε να είστε καλά και υγιείς.

Στα πλαίσια των νέων συνθηκών λειτουργίας και με στόχο τον καλύτερο προγραμματισμό της νέας αθλητικής περιόδου θα θέλαμε να μας ενημερώσετε έγκυρα εάν θα συνεχίσει να προπονείται το παιδί σας την νέα αθλητική περίοδο στο σύλλογο μας, προκειμένου να προγραμματίσουμε την σύσταση νέων τμημάτων και να είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε προπονήσεις μόλις μας δοθεί η άδεια από την Διοίκηση του Παγκρητίου Σταδίου.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των συνθηκών θα είναι περιορισμένος ο αριθμός παιδιών που θα απαρτίζουν τα τμήματα στις αίθουσες του Παγκρητίου και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Εφόσον είστε σίγουροι για την επιστροφή με την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέχρι τις 31/08 στο email kallistossports@gmail.com ή στα τηλ. 2810 313707 & 6931 361707

-Ονοματεπώνυμο

-Άθλημα

-Θύρα (που ήσασταν)

-Έτος γέννησης αθλούμενου

-Χρονική περίοδος ενασχόλησης με το άθλημα

Σε περίπτωση που δεν έχουμε λάβει κάποια ενημέρωση ως τις 31/08 η απάντηση θεωρείται αρνητική και δεν θα είναι εφικτή η ένταξη σας στα τμήματα που θα δημιουργηθούν.

Την φετινή χρονιά με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του σωματείου, τα ολιγομελή τμήματα, την αποφυγή του συγχρωτισμού και την σταθερή σύνθεση των τμημάτων που μας επιβάλλεται, η μηνιαία συνδρομή εξοφλείται με την έναρξη και 10€ εγγραφή.

Στο τέλος κάθε μήνα ανανεώνεται η μηνιαία συνδρομή του επόμενου μήνα προκειμένου να προγραμματίζουμε έγκαιρα την σύνθεση των τμημάτων ή την αναπλήρωση κάποιας θέσης που πιθανόν μείνει κενή.

Οι ημέρες προπονήσεις θα είναι ίδιες με πέρυσι με κάποιες διαφοροποιήσεις στις ώρες προπόνησης λόγω των συνθηκών και των μέτρων που λαμβάνει η διοίκηση του Παγκρητίου.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και ευελπιστούμε σε μία καλή συνεργασία.

Η παραπάνω ανακοίνωση αφορά τα ήδη υπάρχοντα μέλη καθώς θα πρέπει έγκαιρα να εκδηλώσουν κατά προτεραιότητα την συμμετοχή τους. Κατα κανόνα τόσο για τα μέλη μας όσο και για εκδήλωση νέων συμμετοχών, εγγραφές θα γίνονται μέχρι την συμπλήρωση του αριθμού των ατόμων που προβλέπεται για το κλείσιμο των τμημάτων.

Από όσους αθλούμενους δηλωθεί ενδιαφέρον θα σταλεί νέο email με περισσότερες πληροφορίες για ωράρια λειτουργίας, συνδρομές κτλπ.